Huomenta kaikille. *haukottelee*
  Olin vähän laiska tänään, ja nukuin sohvalla. Vaikka en edes mahdu nukkumaan siihen. Mutta siinä oli jotenkin kiva nukkua. Tämä päivä pitää vielä kestää ilman tekstailemista. (TXTviesti liittymä; 1000 txt kuussa, mutta meni jo viikko sitten viestit yli, ja nyt on laskuun tulossa 6e lisää ylimenneistä ^^') En ole txtailufriikki, sitä on vain kiva tehdä.
  Huomenna on hammaslääkäri, ei kiva homma. Mutta voin kysyä saanko ottaa huulikorun, ja se on kiva, jos siis saan ottaa. (Kysyn, koska se voi painaa hammasrautoja. ;'D) Mie en tiedä miksi, mutta kun heräsin miun huuleni oli revennyt sisäpuolelta, ja nyt kirvelee älyttömästi.
  Tylsistyneenä ja jostakin inspiroituneena päätin ottaa kuvia dataus/piirrustusympäristöstäni. Eli tässä tulee, halusitte tai ette. (Sotkuista on, varoitan jo etukäteen. :D)  KLIKKAA KUVAT SUUREMMIKSI!         
 
Kilkkaa kuvaa suuremmaksi

Ensin piirrustusvälineet.
Piirrän yleensä tietsikkapöydällä, koska koulupöytäni on aika kärsineessä kunnossa. Kaikkein tarpeellisinta on tietysti itsetehty penaali, joka on pullollaan kyniä, ja paperi. (Piirrän kansionpäällä, koska jotenkin se minusta tuntuu paljon mukavemmalta, kuin pöydän päällä.) Kuvassa näette hiilikumini, ja lyijytäytekynäni. Musta tussi on paljon käytetty F-paksuinen tussi, joka kuolee pian pois liiallisesta käytöstä. Erityismaininta ihanalle puiselle anatomiaukkelilleni, jota ilman en pärjää *__*

Kilkkaa kuvaa suuremmaksi
Ja sitten paljonkäytetty datisnurkkaus.
Pöydällä tietysti kaikki tarpeelliset; langatonhiiri ja näppis, kaiuttimet ja näyttö. Lisäksi webkamera, ja tuuletin, jota ilman en voisi olla, sillä täällä on kesällä ihan mahottoman kuuma. Penaalikin näkyy, ja kuva lempibändistäni girugameshista. Näytössä auki meseikkuna ja vuodatus. Ja joskus tulee vähän tarve rasvailla käsiään, joten käsirasvakin x'D Ja tarkkasilmäiset varmaan näkee mp3-soittimen ja kuulokkeetkin.

Siinäpä se. Kovinkaan moni varmaan jaksa lukea, mutta teimpähän omaksi ilokseni~ Kommentteja kitooos?