Taas kauhean masentunut olo, pakko kestää tätä. Joka päivä tulee, ainakin pieni hetki, jolloin masentaa. .__. Oon vaan niin yksinäinen. Huoh.
  Oli Matikan koe, meni huonosti, sillä unohdin kaiken, mitä olin joskus oppinut.. x'D ATK:ssa oli kivaa, koska loppuajan sai vaan dataa, ko yleensä ei saa. o__O Sain kotisivutkin valmiiks, tai no ne oli jo valmiit, mut tein vieraskirjan. Mut en julkase, tuli niin huonot. En jaksanut käyttää yhtään vaivaa niihin, laiska mikä laiska.
  Käsi on kipeä, niska on kipeä, ja väsyttää ihan mahdottomasti. Nukuin hieman, mutta kohta tulee mummi käymään, niin en voi nukkua.. huoh. Tiedättekö, että ikävä on yks hirvittävimmistä tunteista maailmassa? </3
  Kuuntelen todella huonoo musiikkia youtubesta, jotain suomalaisia.. Nää on huonoja, en anna linkkejä, saatte vaan arvailla. >'3 Ahh, tarvitsen Potterin pian, need lukemista! Jos saan sen tänään luen sen varmaan yöllä kokonaan.. D: Sitten ei taaskaan ole mitään tekemistä. Nääh.
  Teidän on varmaan tosi kiva lueskella näitä mun höpöhöpöjä, että onneks ei ole pakko lukea. Hah. X'D Onneks huomenna pääsee yhdeltä, ja on köksää..
  Pyöräilin tänään koulusta kotiin.. ILMAN HANSKOJA. D: Kädet oli ihan jäässä, ja ko menin kauppaan lämmittelemään huomasin et mein kädet oli ihan punaset. Ja matkalla puhuin samalla puhelimessa Villen kanssa. Se oli toisaalta aika vaikeeta, ko unohdin keskittyä ajamiseen, ja arvatkaa vaan meinasinko ajaa ojaan? :''''D Meinasin joo. Ja käytin viimeisen Tokmanni lahjakorttini </3 Meni kaikkeen turhaan, sain ainakin huulirasvaa, ko vanha loppu. Huulirasvafetissi. 8>
  Mutta nyt; hali hali, pusi pusi, ah ah~ <3