Joop, päätin nyt sitten tehdä esittelyn kissoistani, joita on siis kolme. Kaksi niistä on omiani, ja yksi koko perheen. ^^ Aloitan nuorimmasta, ja lopetan vanhimpaan.

kamm-1.jpg
Tässä on Mimi, nuorin kissoistamme, ja minun oma pikku ylpeyteni. Iän voitte laskea siitä, että syntyi viime vuoden Juhannuksena, eli ei vielä vuottakaan. Moni ei varmaan tiennyt tätä, mutta Mimi on Japania, ja tarkoittaa korvaa. Ah, Mimi on hyvin villi, ja sekopää, kuten pentujen kuuluukin olla. Kaiket päivät hän tappelee toisen kissamme kanssa, ja riehuu sotkien paikkoja. Kaippa se siitä rauhoittuu, kun menee leikattavaksi. (27.2.08 klo. 12.00) Tälläinen energinen pikkupakkaus on tämä meidän Mimi.

aaaaaa.jpg
Tässä on Vilma, Vappuna 5-vuotta täyttävä kissaneiti, joka oli ensimmäinen ihka oma kissani. Väritykseltään Vilma on kilpikonna, eli siinä on ruskeaa/punaista, mustaa ja valkoista. (Harmaatakin löytyy hännästä) Hän tykkää metsästää hiiriä ja nukkua. Jos et löydä häntä nukkumasta, hän on varmasti ulkona, sillä muuta hän ei teekkään. Joskus Vilma tappelee Mimin kanssa, vaikka ei siitä aina pidäkkään, mutta kuka nyt voisi Mimin söpöyttä vastustaa. Vilma on hieman lihavan näköinen, vaikka onkin painoltaan normaali. Empä tiedä miksi sitten näyttää niin lihavalta.

kuu003-1.jpg
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, tyttökissamme Kata. Kata on vanha, täyttää 17-vuotta Toukokuussa, eli on minuakin vanhempi. Paljoa kerrottavaa Katasta ei ole, sillä se vain nukkuu, nukkuu, ja rääkyy ulos. Hän on myös puolikuuro, ja siksi hieman rasittava, koska maukuu hyvin kovalla äänellä. Dementiakin vaivaa, mutta hengissä pysytään. :D

Entäs teidän lemmikkinne? Onko teillä kissoja, vai joitain muita eläimiä? Vai eikö sinulla ole lemmikkiä, jos ei niin miksi..?

Juu, sori nyt kun tänään tulee vähän tiuhaan näitä merkintöjä, mutta kun on loma, niin ei ole muutakaan tekemistä, kun pyöriä netissä. ^^ Arkipäivinä tulee sitten vain 1-2 merkintää päivässä, ja joskus ei yhtään. Riippuu miten on aikaa, ja miten kirjoitus sujuu. Mutta heippa tältä päivältä, kommentteja toivon yhä, ja kertokaapa mielipiteitänne mistä kirjoittaisin seuraavan merkinnän.

// Ainiin, ja kuvan laadusta ei sitten valiteta ^^' Photobucket raiskasi ne suorastaan, ja kootkaan ei oikein täsmää. He-heh .__.'